Ставки на кіберспорт

Популярність ставки на кіберспорт стабільно зростає рік у рік у всіх букмекерів, які пропонують комп’ютерний спорт як події, на які можна зарядити ставку.

Ми пропонуємо докладний гід на тему того, як і де можна робити ставки на кіберспорт.

Де робити ставки на кіберспорт?

Більшість букмекерських контор так чи інакше пропонує ставки на кіберспорт та його основні дисципліни – Dota 2, CS: GO, League of Legends, FIFA, Overwatch та інші. Мабуть варто одразу помітити, що ставки на кіберспорт без паспорта неможливі.

Ставити на кіберспорт можна в таких букмекерських конторах, як «1хСтавка», «ПаріМатч», «Фонбет», «Марафон», «GG.BET» та багатьох інших.

Наприклад, букмекерська контора GGBET позиціонує себе як кіберспортивний букмекер і дає не тільки дуже широку лінію при ставках від міжнародних до регіональних ліг, а й великий вибір маркетів на той чи інший матч. Також тут ви маєте змогу додаток ставки на кіберспорт скачати на свій телефон.

Щодо «Фонбету», то тут, крім основних дисциплін, пропонують ставки на комп’ютерні симуляції у спортивних іграх — FIFA 17, NHL 20 та NBA 2K20. «1хСтавка» також пропонує дуже широкий вибір подій, а в прематчі робить дуже широкий розпис, як і GGBET. Є можливість робити ставки на кіберспорт скінами.

Загалом, вибирати у будь-якому випадку вам, де саме краще ставити, але у будь-якому разі не нехтуйте і робіть ставки на кіберспорт прогнози, перед тим як прийняти рішення, робити ставку чи ні.

На який кіберспорт ставити?

Букмекерські контори пропонують широкий вибір ставок на кіберспорт. Серед дисциплін:

  • Dota 2
  • CS:GO
  • League of Legends
  • FIFA та PES
  • NBA2K
  • NHL
  • Fortnite
  • Overwatch
  • StarCraft
  • Valorant та багато інших

Дисциплін існує маса, але трьома основними в кіберспорті є Dota 2, CS:GO та League of Legends. Окремо стоїть FIFA, матчі по якій чи не сотнями проходять щодня на різних рівнях — від регіональних до світових. Саме по цим дисциплінам робляться більшість ставки на кіберспорт лайв.

У деяких букмекерських конторах пропонуються ставки на турніри Overwatch, Fortnite, PUBG та інші менш популярні види комп’ютерного спорту.

Dota 2 та League of Legends: ставки на кіберспорт без паспорта тут не пройдуть

У Dota 2 та League of Legends ставки на кіберспорт без паспорта, як і в інших дисциплінах не приймаються. Ви повинні досягти певного віку, щоб мати змогу робити ставки.

В цих іграх перемагає команда, якій вдалося зруйнувати головну будівлю – трон суперника. Перед матчем команди обирають по п’ять героїв, яких розподіляють за трьома лініями. Цими лініями йдуть кріпи з обох боків назустріч один одному. Результат зустрічі вирішує не тільки вміння швидко та правильно натискати кнопки на клавіатурі, але й тактика, правильно підібраний вибір героїв та розуміння гри. Насправді все набагато простіше, ніж здається на перший погляд — не дарма сотні мільйонів гравців по всьому світу захоплюються цією грою.

Окрім стандартних ставок на переможця, точний рахунок, тотал карт та фори, в Dota та LoL можна поставити на:

  • «First blood» (яка з команд здійснить перше вбивство на карті).
  • На першу зруйновану будову (основною метою гри є знищення головної будівлі опонентів, а не набивання вбивств).
  • На загальну кількість вбивств на карті, вчинену тією чи іншою командою.
  • На те, який колектив вб’є першого Рошана (в Dota) (найсильніший моб у грі, за вбивство якого дається спеціальний артефакт, який дарує його власнику друге життя на найближчі п’ять хвилин) або Нароша в LoL.
  • На тривалість карти в хвилинах.
  • На те, чи буде придбано Divine rapier (один з найсильніших артефактів у грі, що збільшує шкоду персонажа).
  • Чи буде в одного з гравців Godlike streak (серія з 9 і більше вбивств без смертей).
  • Навіть на окремих гравців (наприклад, скільки разів помре той чи інший гравець за картку).

Маркети на кіберспорт пропонуються у колосальному обсязі.

Ставки на кіберспорт скінами на CS:GO

Що стосується ще однієї популярної дисципліни — CS:GO — то тут дещо простіше. Перед матчем команди обирають не героїв, а карти, на яких гратимуть. Найчастіше кожна команда має свій маппул — набір карт, на яких вони вміють грати трохи краще. Досить часто команди програють на картах, які вибирав суперник, але граються на своєму виборі. Матчі здебільшого проходять у форматі “до двох перемог”, а третя, вирішальна карта, вибирається випадково і не залежить від рішень команд.

У матчі беруть участь дві команди по п’ять осіб – терористи та контртерористи. При грі за терористів потрібно або вбити всіх супротивників, або закласти бомбу та захистити її до вибуху через 40 секунд. Для контртерористів перемогу можна здобути або вбивши всіх суперників, або розмінувавши бомбу до вибуху, або не дати терористам закласти цю бомбу до закінчення раунду за умови, що хоча б один із гравців КТ залишився живим.

У CS:GO можна робити ставки на кіберспорт скінами і не тільки на:

  • Точний рахунок за картами.
  • Тотал карт (якщо змагання йдуть до двох або трьох перемог), на фору з карт.
  • Перший кілл (вбивство персонажа суперника) у тому чи іншому раунді.
  • На загальну кількість фрагів (вбивств) у тому чи іншому раунді.
  • Чи буде скоєно вбивство ножем чи електрошокером.
  • Чи зробить хтось ейс (вбивство всіх п’яти супротивників одним гравцем).
  • На кількість раундів (у CS:GO карта грає до 16 виграних раундів, якщо на 30 раунді зафіксована нічия, то додаються додаткові п’ять раундів) та на багато інших подій.

Зрозуміло, у кожній дисципліні є свої герої та свої невдахи, свої фаворити та свої аутсайдери. Прогнози на кіберспорт дають можливість розуміти більше, аніж більшість гравців на ринку ставок.

Звичайно, як і в будь-якому іншому виді спорту, при ставках на кіберспорт потрібно покладатися насамперед на свої знання, а не на удачу. Ось чому ставки на кіберспорт прогнози так важливі.

Переваги та недоліки ставок на кіберспорт

Плюси робити ставки на кіберспорт

Мабуть, до переваг ставок на кіберспорт можна віднести багатий вибір подій — кіберспортивні змагання відбуваються щодня, на відміну від традиційних видів спорту. Крім того, букмекерські контори пропонують досить широкий розпис на більшу частину популярних подій — знайти гідну ставку у величезному списку кіберспортивних ліній не є складним.

Ще однією величезною перевагою у ставках на кіберспорт можна назвати неідеальну лінію — кіберспорт є досить молодою дисципліною, у зв’язку з чим букмекерські контори не завжди пропонують коефіцієнти, що відображають реальні шанси команди на успіх. Досвідчені гравці здатні легко помітити помилку букмекера та залишитися у виграші. Тому це ваш шанс заробити грошей. Залишилось тільки знати як правильно робити ставки на кіберспорт.

Мінуси: ставки на кіберспорт скачати не усюди можна й інші

Щодо недоліків, то можна виділити низькі ліміти — багато букмекерських контор «ріжуть» максимум ставок на той чи інший матч, особливо коли йдеться про ігри команд нижчого рівня.

Ще одним недоліком ставок на кіберспорт можна назвати ймовірність появи технічних проблем — комп’ютерний спорт безпосередньо залежить від комп’ютерів, у зв’язку з чим матчі можуть затримуватися або й зовсім скасовуватися. А ставки на кіберспорт скачати додаток пропонують далеко не всі букмекери.

Не обходиться і без несподіваних замін у складах — якщо ліга проходить в онлайн-форматі, ніхто з гравців не застрахований від відключення електрики або інтернету у своєму будинку. Зрозуміло, це впливає і на гравців – втративши важливого гравця, команда може різко втратити шанси на перемогу в матчі, а затримки в розкладі можуть призводити до перенесення матчів, а отже, повернення ставок.

Ставки на кіберспорт лайв

Найбільш правильною стратегією ставок для деяких кіберспортивних дисциплін є ставки на кіберспорт лайв. Наприклад, якщо гравець знайомий із регламентом турніру з CS:GO, то він може заздалегідь припустити, на яких саме картах проходитиме гра і, відповідно, робити висновки про силу тієї чи іншої команди у майбутній зустрічі.

Прогнози на кіберспорт в Dota 2 та LoL

Що стосується ігор, на кшталт Dota 2 та LoL, то тут прогнози на ставки в прематчі несуть у собі певний ризик — у цих іграх існує більше сотні персонажів, і робити висновки про розклад сил у тому чи іншому матчі можна лише після того, як команди оберуть собі героїв що робиться за кілька хвилин до зустрічі.

Тому стратегія ставок на Dota 2 має на увазі не лише аналіз рівня команд, а й аналіз вибору героїв та їх можливостей на тій чи іншій стадії гри. Якщо досконало опанувати цю техніку, можна стабільно грати в плюс.

Загальні поради як правильно робити ставки на кіберспорт

Поради при ставках на кіберспорт особливо не відрізнятимуться від тих, що можна дати при ставках на звичайний спорт. Аналізуйте, читайте прогнози та складайте їх самостійно, намагайтеся зрозуміти кіберспорт для того, щоб усвідомлювати те, що відбувається в грі, спробуйте застосувати стратегії. Ставте з розумом і грайте заради насолоди!

Звертайте увагу на вибір героїв у Dota 2 і LoL, аналізуйте останні ігри команд та очні зустрічі суперників, стежте за станом команди та гравців і розумно вибирайте букмекерську контору — варто аналізувати коефіцієнти, оскільки часто вони можуть серйозно відрізнятися залежно від букмекера.

Багато хто радить не ставити на матчі Na’Vi — у кіберспортивному співтоваристві ходить легенда, що хоч би який результат ти не вибрав у букмекера у грі за участю легендарної команди Natus Vincere, ставка все одно не зайде. Однак ми, незважаючи на непередбачуваність матчів за участю легендарної кіберспортивної організації СНД, щоразу намагаємось розгадати цю загадку і зазвичай досить успішно.

Висновок по ставкам на кіберспорт

Ставки на кіберспорт доступні у всіх легальних букмекерських компаніях. Існують спеціальні компанії, які позиціонують себе саме як букмекери, основним напрямом яких є кіберспорт.

Для лайв-ставок та в режимі прематч гравцям доступні десятки різних дисциплін – від Dota 2 і CS:GO до Fortnite та Valorant. Користувачі мають великий вибір подій для ставок у будь-якому ігровому режимі.

Як робити ставки на кіберспорт через програму

Для цього достатньо завантажити додаток необхідної букмекерської компанії, авторизуватися в системі та вибрати розділ «Кіберспорт» у лайві чи прематчі. Далі відкрийте потрібну гру, додайте в купон подію, вкажіть суму парі та завершіть її оформлення.

Які ставки у кібер спорті безпрограшні

Безпрограшних ставок не буває в жодній ігровій дисципліні, у тому числі й кіберспорті.

Чи можна заробити на ставках на кіберспорт без прогнозів

Заробіток можливий за умови, що гравець добре розбиратиметься в ігровій дисципліні, вміє аналізувати матчі, складає вірні прогнози і правильно управляти своїми фінансами.

Які найпрохідніші кіберспортивні ставки

Градації щодо прохідності ставок у кіберспорті за певними подіями немає. Кожен матч індивідуальний, тому необхідно проводити його точний аналіз, щоб мати розуміння найбільш ймовірних ставок для проходу.

Які види ставок на кіберспорт

У лінії на кіберспорт, крім звичайних подій на тотал, фору та результат матчу, може бути розпис на кількість вбивств, хедшотів, дабл-кіл та інших варіантів, залежно від типу гри.